Placer kogeindsats i røreskålen og vej basmati ris i den. Tilsæt 500 g vand og vask risene i 30 sek/ trin 7. Fjern kogeindsatsen med hjælp af spatelen og tøm røreskålen.
Placer gulerødder i røreskålen og hak 5 sek / trin 4.5. Læg de hakkede gulerødder I kogeindsatsen sammen med risene og tilsæt spidskommenfrø. Bland godt ved hjælp af spatelen.
Placer 1200 g vand og salt i røreskålen, sæt kogeindsatsen med ris i røreskålen. Sæt Varoma-fadet på røreskålens låg og vej de blandede grøntsager på den. Læg bagepapir i Varoma-bakken og læg de marinerede kyllingsspyd på den. Sæt Varoma-fadet på røreskålens låg, sæt Varoma-bakke ovenpå og luk med Varoma låget, damp i 20 min / Varoma temperatur / trin 1. Sæt Varoma til side og fjern kogeindsats med hjælp af spatelen. Hæld risene i en serveringsskål, bland med en gaffel og sæt den til side. Dæk den til, for at holde den varm.
Vend kyllingespydene i Varoma-bakken og kog yderligere 10 min / Varoma temperatur / trin 1.
Hæld de dampede grøntsager i en serveringsskål og hæld dressingen over. Server kyllingsspyd og ris med varm grøntsagssalat ved siden af.