Rejer i hvidløg

Rejer i hvidløg

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Forret, Hovedret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 fed Hvidløg
  • 4 kviste Persille kun bladene
  • 1 stk chili
  • 40 g Olivenolie
  • 400 g Flåede tomater
  • 1 spsk Grøntsagsbouillon gerne hjemmelavet fra Min Kogebog
  • 150 g hvidvin
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk Salt
  • 700 g Store rejer renset, kun halen
  • 1 stk stk Citron skåret i både

Sådan gør du

  • Kom hvidløg, persille og chili i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne på røreskålen ned.
  • Tilsæt olie og svits 4 min/120 grader/hastighed 1.
  • Tilsæt tomater, bouillon, vin, oregano og salt og kog 11 min/Varoma/hastighed 1.
  • Sæt dampindsatsen i røreskålen og vej rejerne i den, herefter dampes rejerne i 5 min/varoma/hastighed 1.
  • Benyt spatlen til at røre i rejerne for at sikre at de bliver jævnt tilberedt. Herefter dampes videre i 3-5 min/varoma/hastighed 1, eller indtil rejerne er klar.
  • Server rejerne med saucen over med det samme. Tilbehør kan være som på billedet, ristet brød og citronskiver.
Del dette:

Frokost, Middag, Nem

Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X