Bearnaise sauce

Bearnaise sauce

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Tilbehør

Ingredienser

  • 4 stk Æggeblommer
  • 2 spsk Bearnaiseessens
  • 125 gr smør
  • 0,25 dl Boullion
  • 1 tsk salt Saltflager
  • 2 tsk Estragon

Sådan gør du

  • Æggeblommer, beanaiseessens, boullion og salt hældes i røreskålen varmes 2 min / 60 Grader / Trin 4.
  • Indstil Thermomix til 4 min / 60 Grader / Trin 3 og tilsæt smøret (del smøret i fire stykker og tilsæt det et stykke ad gangen).
  • Tilsæt Estragon og mix 4 sek / Trin 4.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X