Chokolademousse

Ingredienser

  • 200 gr God Mørk Chokolade
  • 100 gr sukker
  • 100 gr fløde
  • 4 stk æg
  • 1 knsps Havsalt

Sådan gør du

  • Pulveriser sukker i røreskålen 10 sek / Trin 10 – sæt til side.
  • Hak den mørke chokolade i røreskålen 15 sek / Trin 8 – skrab siderne på røreskålen ned.
  • Tilsæt sukker og fløde 4 minutter / 50 Grader / Trin 2.
  • Del æggehvider og blommer. Tilsæt kun æggeblommerne og bland 15 sekunder / Trin 4. Sæt blandingen til side og rengør røreskålen.
  • Sæt Sommerfuglen i røreskålen og pisk salt og æggehvider 5 min / Trin 3. Bland forsigtigt de piskede hvider med chokolade blandingen og afkøl i minimum tre timer.

Noter

Tilsæt eventuelt Rom eller Cointreau eller hakkede chokolade stykker til sidst.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X