Skip to main content

Granatæble-Pære-Hyldeblomst Marmelade

Granatæble-Pære-Hyldeblomst Marmelade

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Tilbehør

Ingredienser

  • 500 gr Granatæblekerner (fra ca. 3 granatæbler) med den saft, der løber fra
  • 200 gr pærer Skrællede og skåret i mindre stykker
  • 75 gr Hyldeblomstsaft ufortyndet
  • 200 gr Rørsukker
  • 1 spsk Citronsaft Afpasset efter syren i frugt og hyldeblomstsaft
  • 1 tsk Rød Melatin

Sådan gør du

  • Granatæblekerner, pærestykker, hyldeblomstsaft, sukker og citronsaft hældes i røreskålen og snittes 5 sek. / trin 4.
  • Koges 10 min. / 100 grader / trin 2.
  • Skummes
  • 1 tsk. Rød Melatin blandes med lidt sukker og hældes i.
  • Koges 2 min. / 100 grader / trin 2.
  • Skummes
  • Hældes straks på skoldede og Atamonskyllede glas, lukkes med tæt låg, og glassene vendes på hovedet ca. 10 min.
Del dette:
X