Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Forret, Suppe

Ingredienser

  • løg
  • 1 fed hvidløg
  • 700 gr blandede grøntsager Her er brugt Knoldselleri, Gulerod, Kartoffel, Persillerod, stilken fra et Blomkål samt stilken fra en Broccoli
  • 700 gr vand
  • 2 tsk Bouillon
  • salt og peber efter smag

Sådan gør du

  • Løg og Hvidløg hakkes 6 sek/hastighed 4.
  • Tilsæt lidt Olie og svits i 4 min/100 grader/hastighed 1.
  • Skær grøntsagerne ud i større stykker og tilsæt disse, vand og bouillon kog i 24 min/100 Grader /hastighed 1.
  • Blend suppen 1 min/hastighed 8.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X