Skip to main content

Squash og ærtesuppe med mynteblade

Squash og ærtesuppe med mynteblade

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Forret, Suppe

Ingredienser

  • Løg , pillet og skåret i kvarte
  • 2 strimler bacon , skåret i mindre stykker
  • 2 spsk Olivenolie
  • 500 gr squash , skåret i mindre stykker
  • 350 gr Ærter frosne
  • 2 fed Hvidløg
  • 600 gr hønsefond , eller frøntsagsfond
  • 6-12 mynteblade
  • Yoghurt natural eller cremefraiche Valgfrit

Sådan gør du

  • Kom løg og bacon i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 5.
  • Skrab siderne med spartlen.
  • Tilføj olivenolie og svits i 3 min./100 grader/knive omvendt/hastighed 1.
  • Kom squash, ærter, hvidløg og fond i røreskålen og kog i 15-18 min/100 grader/hastighed 1, eller indtil squash og hvidløg er møre.
  • Tilføj mynte og blend 45 sek./hastighed 8 – øg langsomt hastigheden fra 1 til 8.
  • Server suppen i skåle pyntet med lidt youghurt og mynteblade.
Del dette:
X