Skip to main content

Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer

Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Forret, Suppe

Ingredienser

Suppe

  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 20-25 stk cherry tomater Eller 2 dåser cherrytomater
  • 1 dl hønsebouillon
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 dl Vand
  • 1 håndfuld Frisk Basilikum
  • 1 spsk Sukker
  • Salt og Peber

Fisk

  • 300 gr Torsk Med skind - uden ben
  • Sukker og Salt
  • Oregano eller Rosmarin til dampning

Saltet ymer

  • 1 dl ymer
  • 1 tsk Salt
  • sort peber

Sådan gør du

Suppe

  • Pil og halvér løget og hvidløgsfeddene. Rens og halvér peberfrugten.
  • Kør løg, hvidløg og peberfrugt 3 sek / trin 10.
  • Tilsæt 2 spsk. olivenolie, tomatpure, sukker og salt og kør 6 min / 100 grader / trin 2. Tilsæt tomaterne og bouillonen og kør videre i 20 min.
  • Tilsæt urter og evt. piskefløde og blend suppen 1 min / trin 10.

Fisk

  • Krydr fiskestykkerne med ganske lidt sukker og salt på kødsiden og stil til siden.
  • Kom krydderurter og fiskestykker på varomaristen og lad dem dampe med de sidste 8-12 min alt efter tykkelse.
  • Træk skindet af stykkerne og krydr med salt og peber.

Saltet ymer

  • Krydr ymeren med salt og peber.
Del dette:
X