Forberedelsestid
10 Minutter
Samlet tid
45 Minutter
Antal personer
8 Stykker
Ingredienser
- 100 g bacon i tern
- 70 g gulerødder i mindre stykker
- 70 g rødløg i halve/kvarte
- 70 g squash
- 8 broccolibuketter
- 25 olivenolie
- 2 knsp salt
- 125 madlavningsfløde
- 4 s/m æg
- 2 knsp friskkværnet peber
- 50 g revet ost
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180°C og smør en 8 muffinforme med olie.
- Kom gulerødder, løg, squash og olie i røreskålen og hak derefter 3 sek/hastighed 5. Skrab siderne af røreskålen ned med spatel og sauter derefter 4 min/120°C/hastighed 1.
- Tilsæt bacon, indsæt en simrekurv og tilsæt derefter broccolibuketter og salt. Kog 10 min/Varoma/hastighed 1.
- Fjern simrekurven ved hjælp af en spatel. Fordel broccoli og bacon-grøntsagsblanding mellem forberedte muffins.
- Kom fløde, æg og peber i røreskålen og bland derefter 10 sek/hastighed 3. Fordel jævnt mellem muffins.
- Drys med ost og bag i 20-25 minutter (180°C), indtil de er sat og gyldne.
- Lad dem køle af og serverer til brunch eller og opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet, og tage dem på job, picnic eller i skole.
- Velbekomme.
Noter