Æggemuffins

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

45 Minutter

Antal personer

8 Stykker

Ingredienser

  • 100 g bacon i tern
  • 70 g gulerødder i mindre stykker
  • 70 g rødløg i halve/kvarte
  • 70 g squash
  • 8 broccolibuketter
  • 25 olivenolie
  • 2 knsp salt
  • 125 madlavningsfløde
  • 4 s/m æg
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • 50 g revet ost

 

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180°C og smør en 8 muffinforme med olie.
  2. Kom gulerødder, løg, squash og olie i røreskålen og hak derefter 3 sek/hastighed 5. Skrab siderne af røreskålen ned med spatel og sauter derefter 4 min/120°C/hastighed 1.
  3. Tilsæt bacon, indsæt en simrekurv og tilsæt derefter broccolibuketter og salt. Kog 10 min/Varoma/hastighed 1.
  4. Fjern simrekurven ved hjælp af en spatel. Fordel broccoli og bacon-grøntsagsblanding mellem forberedte muffins.
  5. Kom fløde, æg og peber i røreskålen og bland derefter 10 sek/hastighed 3. Fordel jævnt mellem muffins.
  6. Drys med ost og bag i 20-25 minutter (180°C), indtil de er sat og gyldne.
  7. Lad dem køle af og serverer til brunch eller og opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet, og tage dem på job, picnic eller i skole.
  8. Velbekomme.

Noter

Andre opskrifter

  • Stuvede gulerødder

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 20 Minutter

  • Grøn Curry Pasta

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 15 Minutter

  • Skagensbrød

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 12 Timer 40 Minutter