Skip to main content
Rabarber crumble

Rabarbercrub

Rabarber crumble

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 100 g havregryn
  • 100 g mel
  • 100 g sukker
  • 30 g mandler eller anden nøddetype
  • 2 tsk vaniljesukker eller kornene fra en vaniljestang
  • 100 g smør skåret i stykker

Sådan gør du

Marinade til rabarber

  • Skyld rabarberne og skær dem i bidder. Fordel i et ildfastfad og drys et par gode skefulde sukker over samt vaniljesukker.

Crumble

  • Tilsæt mandler til røreskålen og hak 5 sek / hastighed 7.
  • Tilsæt havregryn, mel, smør og sukker. Mix det 12 sek / hastighed 5.
  • Fordel nu crumblen henover rabarberne og sæt i en forvarmet ovn ved 180 gradervarmluft i 25-30 min. Kig til kagen, måske den skal have 5 min. mere. Den skal være sprød og boblende.
  • Server rabarber crumblen lun eller kold med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.
Del dette:
X