Skip to main content

Hot dogs

Hot dogs

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Snack
Antal: 15 stk

Ingredienser

  • 90 g mælk gerne sødmælk
  • 20 g sukker
  • 60 g smør blødt og i mindre stykker
  • 15 g gær frisk
  • 3 stk æg
  • 300 g hvedemel og lidt til bordpladen
  • 0,5 ts salt
  • 15 stk pølser
  • 1 ts sesamfrø valgfrit

Sådan gør du

  • Hæld mælk i blandeskålen, tilsæt sukker og 30 g smør og opvarm 1 min / 37 ° C / hastighed. 2.
  • Tilsæt gær og 2 æg, bland 3 sek / hastighed. 3.
  • Tilsæt mel og salt, ælt dejen i 3 min.
  • Tilsæt 30 g smør, ælt igen dejen i 1 min.
  • Hæld dejen i en smurt skål, dæk til og lad det hæve i ca. 1 time.
  • Forvarm ovnen til 250 ° C og beklæd bagepladen med bagepapir.
  • Tag dejen ud på den drysset med mel bordplade. Rul ud i et rektangel (30 x 40 cm), skær derefter i strimler (2 x 40 cm) med spatlen.
  • Slå det sidste æg ud i en skål.
  • Pak hver pølse som en spiral med dej strimlen og placer hot dog’en på bagepladen.
  • Pensl med pisket æg og drys evt. med sesamfrø.
  • Bages i 8-10 minutter (250 ° C).
  • Kan spises varme eller kølige.
Del dette:

børd, Snack

X