Skip to main content

Kærlighed til dit immunforsvar

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Dessert, Snack
Forb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter

Ingredienser

 • 1 stk Ananas, moden, skåret i stykker ca 500 g
 • 3 stk Appelsiner, uden hvide hinde og kerner, skåret i stykker ca 500 g
 • 3 stk Citroner, uden hvide hinde og kerner, skåret i stykker ca 140 g
 • 30 g Gurkemeje, frisk med skind, skåret i stykker eller 1 tsk malet gurkemeje
 • 30 g Ingefærrod, frisk med skind, skåret i 2 mm skiver
 • 1/4 ts Sort peber, stødt

Sådan gør du

 • Kom ananas, appelsiner, citroner, gurkemeje og ingefær i røreskålen, tilsæt peber og bland 20 sek/hastighed 10. Si drinken gennem en finmasket si. Hæld i en ren, tidligere steriliseret glasflaske (ca. 0,7 l). Immunitetsskud bør administreres i portioner på 50-100 ml (se tip).
 • Hints & Tips
  Shots er koncentrerede drikke baseret på naturlige ingredienser, serveret i små mængder (50-100 g pr. portion). De er intense i smagen og fulde af værdifulde næringsstoffer. De bør indtages som et supplement til en daglig, afbalanceret kost.
  Den sundeste ingrediens i gurkemeje er curcumin – en antioxidant med stærke anti-inflammatoriske egenskaber. For at øge dets absorption i kroppen er det bedst at indtage det med ingredienser, der også indeholder piperin – en forbindelse indeholdt i sort peber.
  Immunitetsskud kan opbevares i op til 5 dage i køleskabet. Drikken skal rystes før brug. Flaskerne, hvori drikkevaren skal opbevares, skal vaskes grundigt i varmt vand med opvaskemiddel. Skyl dem med kogende vand, og tør dem derefter med en ren køkkenklud eller køkkenrulle. Flaskerne kan også varmes i en forvarmet ovn til 100˚C i 20-30 minutter.
  Ovenstående opskrift bør ikke betragtes som en medicin.
  For at fjerne gul misfarvning fra røreskålens låg skal du placere den på et solrigt sted i et par timer.
Del dette:
X