![](https://www.sylvestogco.dk/wp-admin/admin-ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp-content%2Fuploads%2F2018%2F01%2Fspiced-nuts_0945-scr.jpg%22%2C%22thumbnail%22%3A%22%2C%22%7D&hash=5d4a2b25)
Krydrede nødder
Ingredienser
- 30 g Olivenolie
- 30 g Maple Sirup
- 1 spsk Røget paprika
- 1 fed Hvidløg
- 2 tsk Havsalt
- 1/2 tsk tørret chiliflager
- 1/4 tsk sort peber
- 500 g Hele nødder blandet, ikke saltet. Bruger du saltet nødder skal salten udelades
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 180°C og klargør en bageplade med bagepapir.
- Kom olie, sirup, paprika, hvidløg, salt, chili flager og peber i røreskålen og bland i 1 min/37°/hastighed røreske.
- Tilsæt nødder og rør i 1 min og 30 sek/hastighed røreske, med omvendt knivretning. Spred nødderne ud på den forberedte bageplade, fjern hvidløget og bag herefter i 10-15 minutter (180°C). Afkøl nødderne, server herefter eller opbevar dem en lufttæt beholder.