Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce

Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Hovedret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk Løg
  • 4 stk Små Gulerødder
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 dåse Kokosmælk eller hjemmelavet på Thermomix’en
  • 2 spsks Kokosolie
  • 2 tsk Karry
  • 1 dl Vand
  • 1 spsk Boullion gerne den fra bogen/chippen
  • Saften fra en halv Citron eller Lime
  • 400 -600 gr Torsk

Sådan gør du

  • Kom løg, hvidløg, gulerødder, kokosolie og karry i røreskålen og hak i trin 5/ i 4 sek.
  • Skrab siderne ned på skålen og svits derefter det hele på trin 1/ved 120 grader i 6 min.
  • Tilsæt kokosmælk, bouillon og vand og kog trin 1/ved 110 grader i 18 min.
  • Placer fisk og grøntsager i Varoma fadet og bakken (alt efter hvor meget fisk du har) og krydder med salt og peber. Når der er ca 8 – 10 min tilbage af tiden sættes Varoma fadet og bakken på røreskålens låg og dampes.
  • Fisken arrangeres i et fad og saucen smages til med citron/lime og salt og peber og hældes over, pynt med forårsløg og friske krydderurter. Server med ris, kerner eller de blot de dampede grøntsager.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X