Skip to main content

Dampet Torsk med Sennepssauce

Dampet Torsk med Sennepssauce

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Hovedret

Ingredienser

  • 800 gr torsk valgfrit – krydderier til vandet til damp af torsken, lauerbærblade, peberkorn, citron,
  • hvidvin
  • 40 gr smør
  • 40 gr mel
  • 250 gr mælk
  • 250 gr fiskefond mælk kan bruges istedet for
  • ½ tsk salt
  • 2 knsps sort peber
  • 2 spsk fiskesennep

Sådan gør du

  • Hæld 500 g vand i røreskålen og tilsæt eventuelt krydderier.
  • Skær torsken i passende stykker og placer torsken i Varoma-bakken damp 20 min/120 grader/hastighed 0,5.
  • Sæt torsken til side med et viskestykke over så den holder på varmen.
  • Lav en Bechamelsauce efter opskriften på chippen, udskift dog 250 g mælk med fiskefond.
  • Smag til med sennep og citron til sidst.
Del dette:
X