Risengrød

Ingredienser

  • 1 l sødmælk
  • 50 gr sukker
  • salt undlad salt hvis du skal bruge risengrøden til risalamande
  • 220 gr Grødris

Sådan gør du

  • Mælk, sukker og salt kommes i røreskålen og koges 8 min/100 grader/hastighed 1.
  • Risen tilsættes og koger 32 min/90 grader/hastighed 1-2, uden målebæger påsat og med omvendt kniv.
  • Risengrøden hældes i en skål og trækker 15 minutter.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X