![](https://www.sylvestogco.dk/wp-admin/admin-ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp-content%2Fuploads%2F2020%2F11%2FRisalamande.jpg%22%2C%22thumbnail%22%3A%22%2C%22%7D&hash=c6692381)
Risalamande
Ingredienser
- ½ portion Risengrød fra "Min kogebog"
- 4 dl Piskefløde
- 80 gr Mandler
Sådan gør du
- Start med at tilberede risengrøden. Følg opskriften på risengrød i "min kogebog!. HUSK at tilsætte en flækket vaniljestang fra starten. Lad grøden køle helt af.
- Hak mandlerne i 5 sek/hastighed 5 – HUSK at tage et par mandler fra til mandelgaven. Hæld mandlerne i en skål og sæt til side.
- Rengør røreskålen.
- Pisk fløden ca 1 min 30 sek/Trin 4 med piskeindsats. Tjek fløden så den ikke bliver til smør.
- Hæld den kolde risengrød, mandlerne og flødeskum i røreskålen og bland 2 min/hastighed 2, med omvendt rotation.
- Server med kirsebærsauce.