Risalamande

Ingredienser

  • ½ portion Risengrød fra "Min kogebog"
  • 4 dl Piskefløde
  • 80 gr Mandler

Sådan gør du

  • Start med at tilberede risengrøden. Følg opskriften på risengrød i "min kogebog!. HUSK at tilsætte en flækket vaniljestang fra starten. Lad grøden køle helt af.
  • Hak mandlerne i 5 sek/hastighed 5 – HUSK at tage et par mandler fra til mandelgaven. Hæld mandlerne i en skål og sæt til side.
  • Rengør røreskålen.
  • Pisk fløden ca 1 min 30 sek/Trin 4 med piskeindsats. Tjek fløden så den ikke bliver til smør.
  • Hæld den kolde risengrød, mandlerne og flødeskum i røreskålen og bland 2 min/hastighed 2, med omvendt rotation.
  • Server med kirsebærsauce.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X