Ribsgelé

Ingredienser

  • 500 gr Ribssaft denne er lavet af 1 kg ribs (frosne bær kan bruges) samt 1 dl vand og 300 g sukker
  • 500 gr sukker

Sådan gør du

  • Placer saft og sukker i røreskålen og kog 40 min/110 grader/hastighed 1
  • Hæld massen på skoldede glas. Den er temmelig flydende men sætter sig efter en dag på køl.
  • Hvis din gelé ikke stivner som ønsket kan man koge den op igen. Her kan eventuelt tilsættes Blå Melatin hvilket sikre at din gelé stivner. Indholdet er pektin i ribsene er afhængigt af hvor modne ribsene er når de plukkes.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X