Skip to main content

Quinoasalat med kylling

Quinoasalat med kylling

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Salat

Ingredienser

  • 1000 gr vand
  • 200 gr quinoa hvid eller rød
  • 250 gr Broccoli i buketter
  • 400 gr kylling

Hasselnøddedressing

  • 2 tsk Dijonsennep
  • 2 tsk Hvidvinseddike
  • 2 tsk honning
  • 60 gr hasselnøddeolie eller ekstra jomfru olivenolie

Pynt

  • 1 rød peber skåret i strimler
  • 125 gr Blåbær friske
  • 120 gr feta
  • 10-20 mynteblade
  • 3 æg skåret i kvarte (valgfrit)

Sådan gør du

Hasselnøddedressing

  • Tilberedning 1. For at lave hasselnøddedressing kommes alle ingredienserne i røreskålen, min 20 sek/hastighed 5. Skrab siderne med spartlen og gentag. 2. Kom dressingen i en skål og sæt til side. Rengør og tør røreskålen.

Quinoasalat

  • Kom vand i røreskålen.
  • Kom quinoa i kogeindsatsen og sæt den i røreskålen.
  • Kom broccoli i Varomafadet og kyllingen i Varomabakken.
  • Sæt Varomaen på rørskålens låg. Kog 14 min/Varoma/hastighed 2.
  • Vend kylling og broccoli og kog yderligere 10 min/Varoma/hastighed 2 eller ind til det hele er færdigt.
  • Fordel quinoaen på tallerknerne og stænk med halvdelen af dressingen.
  • Riv kyllingen i strimler med fingrene.
  • Kom kylling, broccoli, blåbær, feta, æg (valgfrit) og mynte ovenpå quinoaen og stænk resten af dressingen på.
  • Server straks eller sæt i køleskabet.
Del dette:
X