Dampede foreller

Ret: Hovedret

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

2

Ingredienser

  • 2 ferske foreller eller anden hel fersk fisk
  • blandede krydderurter efter smag
  • Salt og Peber efter smag
  • Olie
  • 1000 gr vand

Sådan gør du

  1. Fyld fisken med krydderurter og salt & peber.
  2. Dryp med lidt god olie.
  3. Hæld vand i røreskålen damp 20 – 24 min/ VAROMA/hastighed røre.
  4. Server varm med tilbehør.

Noter

Andre opskrifter

  • De 5-oste pizza

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer 15 Minutter

  • Kæmpe Burger

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer