Forberedelsestid
20 Minutter
Samlet tid
45 Minutter
Antal personer
4 Personer
Ingredienser
- 40 g olivenolie
- 2 hvidløgsfed
- 20 g ingefærrod, frisk i 2 mm skiver
- 150 g rødløg skåret i 8.-dele
- 150 g squash
- 150 g gulerødder, skrællet
- 1 tsk salt
- 300 g rejer, rå, pillede, rensede og tørret i en køkkenrulle
- 1/2-1 tsk sort peber, stødt
- 100 g cherrytomater halveret
Sådan gør du
- Kører gulerødder og squash gennem sperilazer (på den grønne, del 2) og hæld over en en større skål.
- Hæld 20 g olivenolie i røreskålen, tilsæt 1 fed hvidløg, ingefær og hak 5 sek/hastighed 5. Tilsæt løg og ½ tsk salt. Sæt stænklåg på og svits 5 min./120 grader/hastighed 1 omvendt rotation. Hæld det over i skålen med grøntsagerne.
- Hæld de resterende 20 g olivenolie i røreskålen, tilsæt 1 fed hvidløg og hak 5 sek/hastighed 5. Skrab det ned i bunden af skålen, sæt stænklåg på og lad det simre 3 min/100°C/hastighed 1 omvendt rotation.
- Tilsæt rejerne, den resterende ½ tsk salt og peber og brun 3 min./120 grader/hastighed 2 omvendt rotation.
- Tilsæt cherrytomater kog 3 min/100°C/røreske omvendt rotation/hastighed. Tilsæt rejer og tomater til skålen med grøntsager og bland grundigt. Pynt salaten og server.
Noter