Sprød “salat” med rejer

Del:

Forberedelsestid

20 Minutter

Samlet tid

45 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 40 g olivenolie
  • 2 hvidløgsfed
  • 20 g ingefærrod, frisk i 2 mm skiver
  • 150 g rødløg skåret i 8.-dele
  • 150 g squash
  • 150 g gulerødder, skrællet
  • 1 tsk salt
  • 300 g rejer, rå, pillede, rensede og tørret i en køkkenrulle
  • 1/2-1 tsk sort peber, stødt
  • 100 g cherrytomater halveret

 

Sådan gør du

  1. Kører gulerødder og squash gennem sperilazer (på den grønne, del 2) og hæld over en en større skål.
  2. Hæld 20 g olivenolie i røreskålen, tilsæt 1 fed hvidløg, ingefær og hak 5 sek/hastighed 5. Tilsæt løg og ½ tsk salt. Sæt stænklåg på og svits 5 min./120 grader/hastighed 1 omvendt rotation. Hæld det over i skålen med grøntsagerne.
  3. Hæld de resterende 20 g olivenolie i røreskålen, tilsæt 1 fed hvidløg og hak 5 sek/hastighed 5. Skrab det ned i bunden af skålen, sæt stænklåg på og lad det simre 3 min/100°C/hastighed 1 omvendt rotation.
  4. Tilsæt rejerne, den resterende ½ tsk salt og peber og brun 3 min./120 grader/hastighed 2 omvendt rotation.
  5. Tilsæt cherrytomater kog 3 min/100°C/røreske omvendt rotation/hastighed. Tilsæt rejer og tomater til skålen med grøntsager og bland grundigt. Pynt salaten og server.

 

Noter

Andre opskrifter

  • De 5-oste pizza

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer 15 Minutter

  • Broccoli-blomkålssalat

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 5 Minutter

  • Kæmpe Burger

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer