Nougat

Nougat

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Dessert, Tilbehør

Ingredienser

  • 40 gr sukker
  • 50 gr Hasselnødder
  • 50 gr Mørk Chokolade
  • 50 gr Lys Chokolade

Sådan gør du

  • Rist hasselnødderne i ovnen på 180 grader i 15 minutter og gnid derefter skallerne af.
  • Hæld sukker i røreskålen 10 sek/hastighed 10.
  • Tilsæt hassselnødderne 40 sek/hastighed 10 og sæt til side.
  • Hak chokoladen i grove tern og placer det i røreskålen – hak igen 6 sek/hastighed 8.
  • Smelt chokoladen 2 min/50 grader/hastighed 0,5.
  • Tilsæt nødder og sukker 1 min/hastighed 5/modsat rotation.
  • Hæld massen i en form og sæt i køleskabet til afkøling.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X