![](https://www.sylvestogco.dk/wp-admin/admin-ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp-content%2Fuploads%2F2015%2F12%2FNougat2.jpg%22%2C%22thumbnail%22%3A%22%2C%22%7D&hash=2e84e491)
Nougat
Ingredienser
- 40 gr sukker
- 50 gr Hasselnødder
- 50 gr Mørk Chokolade
- 50 gr Lys Chokolade
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne i ovnen på 180 grader i 15 minutter og gnid derefter skallerne af.
- Hæld sukker i røreskålen 10 sek/hastighed 10.
- Tilsæt hassselnødderne 40 sek/hastighed 10 og sæt til side.
- Hak chokoladen i grove tern og placer det i røreskålen – hak igen 6 sek/hastighed 8.
- Smelt chokoladen 2 min/50 grader/hastighed 0,5.
- Tilsæt nødder og sukker 1 min/hastighed 5/modsat rotation.
- Hæld massen i en form og sæt i køleskabet til afkøling.