Forberedelsestid
20 Minutter
Samlet tid
40 Minutter
Antal personer
4 Personer
Ingredienser
- 100 g Løg, skåret i halve
- 200 g Bacon, i strimler eller tern
- 20 g Fedtstof fra bacon, eller smør
- 650 g Vand
- 500 g Blomkålsbuketter, i mundrettede stykker
- 50 g Gulerødder
- 450 g Kartofler, i mundrettede stykker
- 1 spsk Grøntsagsbouillon, lavet i TM
- 1 tsk Salt
- ½ tsk Sort peber, støt
- ¼ tsk Muskatnød, støt
- 200 g Piskefløde
- Persille til pynt
Sådan gør du
- Steg bacon på panden, dræn den på et stk køkkenrulle. Gem 20 g fedtstof.
- Kom løget i røreskålen og hak det i 5 sek./hast 5. Skrab løget ned langs siderne af røreskålen med en spatel.
- Tilsæt fedtstoffet og sauter (med indsatskurven på låget) i 2 min./120°C/hast. 1 – omvendt rotation.
- Tilsæt vand, blomkål, kartofler, gulerødder, grøntsagsbouillon, salt og peber, og kog (med indsatskurven på låget) i 20 min./100°C/hast. 1 – omvendt rotation.
- Tilsæt muskatnød, fløde og varm (med indsatskurven på låget) i 2 min./90°C/hast. 1.5 – omvendt rotation.
- Server blomkålssuppen med en lille drys af stegt bacon og persille.
- Velbekomme
Noter









