Forberedelsestid
15 Minutter
Samlet tid
40 Minutter
Antal personer
4 Personer
Ingredienser
- 100 g Løg, skåret i kvarte
- 60 g Bladselleri, skåret i 1-2 cm stykker
- 20 g smør
- 400 g Kyllingebrystfileter, skåret i 3-4 cm stykker
- 800 g Vand
- 1 spsk Grøntsagsbouillon, lavet i TM
- 100 g Ris, godt skyllet under vand
- 250 g Passata
- 1 tsk Salt
- ½ tsk Sort peber, støt
- 30 g Tomatpuré
- 1 tsk Sukker
- 1 tsk Provencalske krydderurter
- 4 spsk Cremefraiche
Sådan gør du
- Kom løg og selleri i røreskålen og hak i 5 sek./hastighed 5. Skrab siderne af røreskålen ned med en spatel.
- Tilsæt smørret og lad det simre i 3 min./120°C/hast. 1.
- Tilsæt kylling, vand og grøntsagsbouillon og kog (med indsatskurven på låget) i 10 min./100°C/hast. 1 – omvendt rotation, bland derefter i 7 sek./hastighed 4.
- Tilsæt ris, tomatpuré, sukker, salt og peber og kog (med indsatskurven på låget) i 13 min./100°C/hastighed 1 – omvendt rotation.
- Tilsæt tomatpuré og Herbes de Provence og bland i 15 sek./hastighed 2 – omvendt rotation.
- Server tomatsuppen med en klat cremefraiche.
- Velbekomme
Noter
Hvis risen stadig er hård i trin 4, skal du øge tilberedningstiden med 2 minutter.









