Kirsebærsauce

Ingredienser

  • 500 gr kirsebær Frosne eller i lage
  • 2,5 dl vand
  • 140 gr sukker
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 spsk Maizena

Sådan gør du

  • Placer kirsebær, vand, sukker og den flækkede vaniljestang i røreskålen og kog 8 min/100 grader /hastighed 0,5 omvendt rotation.
  • Herefter tilberedes videre ved 16 min/90 grader /hastighed 0,5 omvendt rotation.
  • Indstil Thermomix til 6 min/100 grader/hastighed 1,5 omvendt rotation. Tilsæt maizena oprørt med lidt vand, stille og roligt gennem lågets åbning.
  • Server lun til risalamanden.

Noter

Serverer kold eller lun.
 
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S
    Kundeservice tlf. (30507055)


Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00.
    Åbent efter aftale udover åbningstid
    Lukket på helligdage.


X